• DK
  • DE
  • GB
 

Januar & Februar menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Januar og februar er typisk mørke kolde måneder. I køkkenet bruger vi nu flittigt af de syltede og hengemte frugter og grønsager fra sommeren og efteråret. Vintermånederne på Broholm Slot er ofte også lig med flere rodfrugter og generelt lidt dybere og mere intense smage.


VINTER MENU

MOSAIK AF URTERIMMET TORSK
Syltede sennepskorn, dildmayo og persilleolie
Kr. 185,-

SOUFFLE AF KONGEKRABBE OG KULLER
Kongekrabbebisque og vinterkål
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

VARIATION AF KNOLDSELLERI
Som konfiteret, skum med brunet smør noisette og valnød
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

BALLOTINE AF FASAN FRA SYDFYN
Selleripure, svampeflan, urteglaceret skorzornerrod og vildtglace
Kr. 315,- Som hovedret

LUN KRONDILD FRA ARLA UNIKA
Sprød rug
Kr. 185,-

CHOKOLADE FRA SAO TOMÈ SOM GANACHE, MOUSSE OG ISCREME
Syltede brombær fra Skovlundgaard og sprød hasselnøddekrokant
Kr. 185,-

Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.- Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.- Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.- Saftmenu 6 glas kr. 540.-